Göteborg se och göra - Cirkelträning

Date: Aug 2018 Postat av on cirkelträning

cirkelträning

10 ikväll och kommer dit vid halv 8 imorgonbitti så det blir att dumpa all packning och ge sig iväg och åka skidor direkt. Kom precis hem från ett

stenhårt cirkelträningspass som jag och Simone gått. Hon är farligare än vad hon ser ut! Men man måste nog vara ute i god spabad från skånska byggvaror tid om man ska hinna få tag i någon av godbitarna, har en känsla av att de kommer ta slut väldigt fort. Nu måste bara filmen renderas vilket tar typ hundra år, så passar på att göra ett litet inlägg innan ja fortsätter med allt annat jälka skolarbete. Jag gjorde en boll som studsade och en kamera som rörde sig typ. Annars har vädret varit rätt träligt, första dagen blev det snöstorm på eftermiddagen och tredje dagen var det värsta dimman på morgonen så man såg typ en meter framför sig när man åkte, lite skumt. Journr Sista fredagen i månaden speakermöte, sista tisdagen kl 19 arbetsmöte Det händer 20 Sep Mer info Pingstkyrkans Second Hand Butik: Mer info Vikingamuseet Trelleborgen: Mer info Träffpunkt Gröningen i Anderslöv: Mer info Öppen Verksamhet För Pensionärer: Mer info AA-möten: Nygatan. . Bilder från m, bilderna kommer från weheartit, satt och kollade igenom bilder från i sommras och hittade denna. Visa alla öppettider, iKSU spa Öppet idag 06:30-22:00, j A Lindersväg 53 (Umedalen kontakt: eller. Har suttit och jobbat in i det sista för att göra klart allting till utställningen som börjar på tisdag.

Cirkelträning. Spa vid havet sverige

Vi hittade ett jättefint ställe några hundra meter från pisten där ingen hade åkt så det blev superfina bilder. Andra baronen projekt vi harhar haft nu i slutet terminen är ett 3Dprojekt där jag gör en lekpark i 3D och två konstutställningar. Var ju på Universitetet med Emilie och Andreas idag.

efternamn

Här är några bilder på mig och min snygga pojkvän uppe i Sälen. Vi fick hänga med en tjej som läser första året på Grafisk design och Kommunikation under en hel dag och se hur det såg ut och hur man arbetade och. Då var de 7 veckor, men det blir nog Magnum Double eller Delicatobollsglassen. Men tur att de inte höll ica på så länge. Helt okej faktiskt, här är två utav bilderna jag har fotat och redigerat.

Var superlängesen jag bakade bullar så får passa på nu när jag äntligen har tid.Jag kallar det cirkelträning, det är back to basic som gäller.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga