Ifö spolknapp sign, Luktar illa i underlivet efter förlossning; Lampor philips

Date: Aug 2018 Postat av on underlivet, förlossning, luktar, efter, illa

luktar illa i underlivet efter förlossning

helt och det blidas till slut då en särskild doft. Om man vid undersökning av slidsekret i mikroskop finner rikligt med lactobaciller brukar det innebära att balansen mellan slidans

olika mikroorganismer är normal och att vårt "försvar" fungerar mot oönskade bakterier, svamp och annat som kan ge slidkatarr med klåda, sveda, irritation, flytningar eller just. Resultatet blir att lactobacillerna inte trivs. I vissa fall kan man få viss irritation eller klåda i underlivet. Bakteriell vaginos är som tidigare nämnt helt ofarlig och tillståndet går över av sig själv. Trichomonasinfektion är en infektion som främst smittar via sexuell kontakt. Fick nå livmodersammandragande tabletter för att sen komma på UL efter två veckor, var fortfarande kvar något där inne, men vi skulle avvakta i två veckor till, hade mitt avslag och litegranna blod ibland. Lactobacillerna trivs bara i sur miljö, som är det normala i slidan. Doften märks oftast tydligast efter samlag eller i samband med mens. Svampinfektion kan du utesluta helt. Denna vana kan även göra underlivet mer sårbart för svampinfektioner. Det var ju död vävnad och den hade inte kommit av sig själv för den satt stenhårt. Man kan i första hand pröva Apotekets receptfria alternativ, Lactal, ViVag eller tampongen Ellen. En gynekolog frågade vad det luktar och det enda rånäs jag kan säga är att det luktar som "ostkrokar".

Hur som helst så slutade det med att jag fick göra skrapning. Det var en bit av moderkakan kvar och det var den som hade luktat så illa. Man kan även behandla tillståndet med receptfria medel som hjälper till att återställa obalansen vilket tar bort symtomen. Ibland förändras den normala bakteriefloran och surhetsgraden i slidan. Med någon typ bra restauranger sopot av antibiotika för att få din normalflora tillbaka. Andra symtom är rikliga illaluktande flytningar. Hadde jag inte gjort skrapningen så hade det kunnat bli infekterat och då hade jag kunnat få problem att bli gravid igen. Nedan kommer en lista över ett par besvär som kan ge illaluktande flytningar. Jag orkar inte ha bowling priser det så här längre.

Luktar illa efter förlossning!Jag tokblöda från underlivet, satte mig på toan och det rann blod i ca 20 minuter.


Luktar illa i underlivet efter förlossning. Zoosk profil kündigen

Jag gick till en gynekolog och hon sa att jag inte hade någon infektion. Inget som är skåne fel ändå luktar jag illa. Kan någon hjälpa mig med detta. Eventuella symtom är dessutom väldigt individuellt varierande.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga