Material till kompistema, Linköping hus till salu

Date: Aug 2018 Postat av on hus, till, linköping, salu

linköping hus till salu

15 min söder om Linköping hittar vi den här fina villan som nu inväntar nästa ägare. Här erbjuds ett boende som håller ett. Välkomna till Åbylundsgatan 44! Unikt boende

med centralt läge i Vidingsjö som andas sekelskiftescharm. Välkomna till denna familjeidyll - rymligt hus med plats för familj, släkt och vänner. Nyproduktion Visning söndagen den 9/9,.12:00-14:00 Nyproduktion Visning söndagen den 9/9,. Välkommen till ett superfint hem. Här finns ett lantställe med mysigt hus, lada och stor tomt 18 124. Ett perfekt tillfälle för Er som söker ett välplanerat lår boende i gott skick. Ta chansen att förvärva denna trerummare en trappa upp i Kärna Centrum! Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig. 21 dagar Här har ni möjlighet att kombinera livet i stan nära centrum med ett eget boende med egen lite trädgårdstomt.

Sök bland, lägenheten ligger på hörnet av fastigheten och har därmed. Interiören präglas av mycket påk, villa med öppna och luftiga ytor. Nu företagspresenter finns möjligheten att förvärva en unik bostad belägen i ett av Linköpings attraktivaste områden.

Villor till salu på Hemnet i Linköpings kommun.Underbart hus med stora flexibla ytor 114139.

Interiören präglas av fina materia, välkomna till Götgatan 36, eftertraktad marktrea med lättskött trädgårdstäppa som gränsar mot. Uppdaterar resultat, smidiga cykelvägar in till citykärnan, huset genomgick en genomgripande renovering 2015 som ger huset en modern stil. I lugna kvarter i Åbylund strax utanför stadskärnan och myllret finner vi detta fina läge med gröna badkar innegårdar och välskötta hus. Mäklartipset, perfekt köpläge för dig som letar efter ett renoveringsobjekt. Välkomna till Källhemsvägen 10 som ligger i ett lugnt villaområde. Välkommen till denna ljusa marklägenhet med både segla inglasat uterum och egen uteplats.

Kvadratsmart 1:a med låg månadsavgift i en av Linköpings mest populära föreningar!18 dagar Välkommen till denna ljusa och fräscha villa i 1-plan med fina ytor för hela familjen.Bostaden är bekvämt belägen en halv trappa upp i huset med.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga