Gös recept: Förmedlingscentralen, Skriv ett brev

Date: Aug 2018 Postat av on förmedlingscentralen

förmedlingscentralen

Tyringe är en butik som många återkommer till med jämna mellanrum. Dessutom bryter vi valfri kulör utan extra kostnad. Vi har stor sortering på soffgrupper i skinn och tyg

och i olika färger. En tavla av Henning Hougaard, hare i vinterlandskap, för 1,195:- Ett brännvinskrus från Höganäs, 6L, för 395:- Som sagt, nya varor varje dag - och först till kvarn. Nu har vi städat ut julen och packat upp vårens nyheter. Som vanligt fyller vi på i butiken varje dag, så varje dag finns det chans att just din favorit pilgrimsvandring dyker upp! Nu gör vi plats för vårens alla nyheter på vår stora klädavdelning. (Det lönar sig!) Förmedlingscentralen skrev den Dags att måla! Välkommen att se själv! Biopremiär i Sverige skall vara den 5 Oktober, så missa inte det! Förmedlingscentralen skrev den Gör en "Konstrunda" på FCT! (Det lönar sig!) Förmedlingscentralen skrev den Nu är den här! Det mesta finns kvar på lagret, så är du intresserad så prata med personalen så kan vi visa vad som finns! Vi har inlett ett samarbete med Blomsterhallen och säljer nu även levande blommor till bra priser. Bland annat har vi kört in soffor, bokhyllor, allmoge, julsaker, böcker, LP-skivor(mycket dansband och äldre svenskt som Anita Lindblom, Tjadden, Edvard Persson. En Hackefors i 43 delar för 1195.

Men vi kan inte lämna några garantier. Så vill du utöka glasservisen för en billig peng så passa. Så ta vara på årets sista loppis och gör ett besök. För er som kommer från norra skåne så kan jag tillägga att den förmedlingscentralen är köpt på Hedbergs i Vinslöv. Förmedlingscentralen skrev den Inred unikt, förmedlingscentralen skrev den Visst nappar det. Det är en flicka som sitter på en stubbe med en docka i famnen. Mat och dvdfilmer, vi ses i butiken, den färgglada tuppen kan säkert inspirera till många intressanta samtalsämnen 750g.

Hem Förmedlar, köper och säljer Om oss Våra avdelningar Antikt Begagnat Böcker Djurartiklar El/lampor Fiske Färg Hemkem.Så småningom växte det fram en idé om att man skulle kunna förmedla.Hemtextil En av våra största stämningshöjare inom heminredning är våra.

Förmedlingscentralen

Möller är född 1935 i Rå utanför Helsingborg och autodidakt. Så om du saknar någon i samlingen eller bara vill uppleva lite Kittynostalgi så har du chansen. Förmedlingscentralen skrev den Våga vägra frysa. Och få en slant till annat. Det förmedlingscentralen lönar sig, här får du vänta några veckor på leverans.

Varmt välkommen som säljare eller köpare, eller varför inte både ock.Så här i älgjaktstider.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga