Ring ticketmaster - Skärgårdskryssning stockholm

Date: Aug 2018 Postat av on skärgårdskryssning, stockholm

skärgårdskryssning stockholm

syn eller hörsel och behöver assistans Vid avresa: Du behöver vara på plats i terminalen senast en timme. Hälsotillstånd Om din hälsa och reseförmåga är nedsatt på grund av

sjukdom bör du rådgöra med läkare före avresan för att utesluta eventuella hinder för resan. Wi-fi ombord Kostnadsfritt wi-fi ombord. Du hittar också alla våra resor under fliken resor. Om kontokortsinnehavaren inte själv är med på resan är det inga problem, då ringer vi personen om det behövs. Läs mer om aktuella tider i presentationen av respektive kryssning här. Läs mer om vår Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy och våra Resevillkor. I vissa fall ställer vi, av säkerhetsskäl, krav på att en personlig assistent följer med på resan. Husdjur Husdjur är inte tillåtna ombord. Lagen reglerar bland annat rättigheter vid klubbar förseningar, inställda resor, hur klagomål ska hanteras och vad som gäller för dig som är funktionshindrad. Du som reser med barn och ungdomar är alltid ansvarig för att ha uppsikt över dina barn under hela kryssningen. Typ av boende: Hotell med frukost, lägenhet. Vid ankomst: Ledsagare möter upp vid receptionen ombord. Birka Cruises har rätt att sälja biljetter som inte hämtas inom överenskommen tid, se under Betalning av kryssning. Du har sökt på resor till alla destinationer med avresa från den 20-. Medborgare utanför Norden och EU behöver också uppvisa pass och från vissa länder även visum.

Skärgårdskryssning stockholm. Jakter säljes

Mediciner och sprutor För vissa mediciner eller sprutor krävs läkarintyg om du behöver ta med dem in i ett annat land. Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår skärgårdskryssning stockholm kundservice på telefon. Hotell Bäst betyg Hotellen som får de högsta betygen i våra kundutvärderingar. Pass visum Ha IDhandling redo när du går ombord för allas säkerhet kontrollerar vi alltid ID innan du stiger ombord. Passagerare är skyldiga att på anmodan överlämna föremål som kan utgöra skärgårdskryssning stockholm fara för ordningen och säkerheten ombord till besättningen för förvaring under resan.


Reseförsäkring Om du blir akut sjuk när du vistas i ett annat EUland har du som svensk medborgare rätt att få akut vård genom att visa upp det europeiska sjukförsäkringskortet. Eller annat funktionshinder som påverkar dina behov under kryssningen. Antalet platser är begränsat, det går då heller inte att använda sig av bandbreddsintensiva applikationer såsom att streama videomusik eller videokonferenser Önskemål om hyttplacering Vill du boka flera hytter intill varandra. Bokning 25 hytter Hytter intill varandra 200. Därför är det viktigt att du vid bokningstillfället uppger vilken typ av funktionshinder du har. Funktionsnedsättning assistans ledsagning Planera resan kontakta oss Har du nedsatt rörlighet. Vi hjälper er gärna att välja dryck till meny och tillfälle. Hytt pris stockholm för att köpa detta ombord 100. Då har du också tillgång till din hytt som du behåller under hela kryssningen. Mer information om tider, taxiKurir och Taxi 020, vid satellituppkoppling kan 100 stockholm procents tillgänglighet inte garanteras.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga